Курсові та дипломні купляють тут

Страхування

1. Підприємство має договір про страхування врожаю кормових культур свого підсобного господарства на повну їх вартість. Страхові платежі внесені в установлені договором строки. Частина коренеплодів була пошкоджена градом. Його випадання підтверджено довідкою гідрометеослужби. Після збирання врожаю комісією було встановлено, що на площі 20 Га ( що пошкоджена градом) одержано продукції 1100 ц. Планова врожайність – 100 ц/Га, ціна 1 ц при страхуванні – 191 грн. 80 коп.
Визначити (розрахувати) розміри: страхової оцінки (вартості), страхової суми (покриття ризику), страхової премії (платежу), страхового збитку та страхового відшкодування (страхової виплати), якщо
а) за договором була передбачена умовна франшиза в розмірі 9 % ;
б) система страхування – 1-го ризику;
в) страховий тариф (у % до страхової суми) – 0,8.

2. У господарстві 10000 кв.м закритого грунту в теплицях під плівкою. Сезон вирощування овочів під плівкою з квітня по вересень включно (6 місяців). У кінці травня градом була пошкоджена плівка на площі 2000 кв.м, що складає 20% від всієї застрахованої площі. Вартість установлення 1 кв.м плівки (вартість плівки плюс витрати щодо її установки) складає 13,4 грн. Залишки пошкодженої плівки здали в утиль на суму 250 грн.
Визначити (розрахувати) розміри: страхової оцінки (вартості), страхової суми (покритя ризику), страхової премії (платежу), страхового збитку та страхового відшкодування (страхової виплати), якщо за договором була передбачена безумовна франшиза в розмірі 5 %. Система страхування – дійсної вартості. Страховий тариф (в % до страхової суми) – 4,0.

Параметри роботи та координати виконавця: Алёна

Тип: Контрольна

Кількість сторінок: 2

Рік захисту: 2017

Ціна: 30 грн.

Контактна особа: Алена

Телефон: +380957914613

E-mail: s_alenka@meta.ua



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.