Курсові та дипломні купляють тут

Чорноземи реградовані на лесах

Вступ Розділ 1. Характеристика чорноземів 1.1. Поширення та історія вивчення чорноземів 1.2. Екологія та біогеохімія чорноземоутворення 1.3. Класифікація чорноземів Розділ 2. Чорноземи реградовані на лесах 2.1. Еволюція реградованих чорноземів 2.2. Властивості та склад чорноземів реградованих на лесах 2.3. Використання та проблеми охорони реградованих ґрунтів Розділ 3. Порядок визначення розмірів відшкодування шкоди внаслідок забруднення земельних ресурсів […]

Фактори впливу на обсяг еколого-економічних збитків

Вступ Розділ 1. Теоретичне визначення факторів впливу на обсяг еколого-економічних збитків 1.1. Поняття еколого-економічні збитки в науковій літературі 1.2. Фактори впливу на обсяг еколого-економічних збитків 1.3. Методи дослідження еколого-економічних збитків Розділ 2. Дослідження впливу факторів на обсяг еколого-економічних збитків від забруднення атмосфери 2.1. Методика дослідження факторів екологічного впливу на обсяг еколого-економічних збитків від забруднення атмосфери […]

Біотехнологія – перспективи розвитку

Вступ Розділ 1. Перспективи розвитку традиційної біотехнології 1.1 Ферментація в біотехнології 1.2 Засоби захисту рослин 1.3 Традиційна біотехнологія в інших сферах життя Розділ 2. Перспективні напрямки нової біотехнології 2.1 Клітинна інженерія 2.2 Генна інженерія 2.2.1 Генна інженерія в тваринництві 2.2.2 Генна інженерія в рослинництві 2.2.3 Генна інженерія на користь людині Висновок Список використаної літератури

Історія та перспективи урбанізації.Очищення води від радіонуклідів.Будівництво в сейсмічних районах.

1. Історія та перспективи урбанізації 2. Очищення води від радіонуклідів 3. Будівництво в сейсмічних районах Список використаної літератури

Екологія олійного виробництва, особливості забруднень стічних вод, які створюють проблеми їх очищення

ПЛАН 1. Екологія олійного виробництва, особливості забруднень стічних вод, які створюють проблеми їх очищення 2. Утворення шкідливих речовин у процесі гниття стічних вод харчової промисловості 3. Класифікація викидів у м’ясному виробництві Список використаної літератури

Санітарна класифікація виробництв розміри їх санітарно-захисних зон

ПЛАН 1. Санітарна класифікація виробництв розміри їх санітарно-захисних зон 2. Біохімічна характеристика плодоовочевої промисловості 3. Комплексний підхід до вирішення проблеми ТПВ Список використаної літератури

Комплексні зелені зони міст

ПЛАН 1. Комплексні зелені зони міст 2. Вимоги до якості води в харчовій промисловості 3. Протизсувні заходи в місті Список використаної літератури

Класифікація засобів колективного захисту від шуму і вібрації на підприємствах харчової промисловості

ПЛАН Варіант 2. 1. Класифікація засобів колективного захисту від шуму і вібрації на підприємствах харчової промисловості 2. Сутність компенсації струмів замикання на землю як одного з засобів забезпечення електробезпеки Задача 1. У виробничому приміщені розміром 40х18 м, з нормальним середовищем за запиленістю виконуються роботи, що потребують розрізнення предметів розміром 0,8…1,0 мм на світловому фоні. Контраст […]

Комплексна переробка

ПЛАН 1. Комплексна переробка вторинних матеріальних ресурсів (ВМР) 2. Біохімічна характеристика відходів олійно-жирового виробництва 3. Збір вторсировини на підприємствах Список використаної літератури

Екологія харчових виробництв

ПЛАН 1. Екологія олійного виробництва, особливості забруднень стічних вод, які створюють проблеми їх очищення 2. Тверді відходи м»ясного виробництва, та проблеми їхньої переробки 3. Шляхи переробки відходів спиртового виробництва, їхне екологічне значення Список використаної літератури

Екологія міських середовищ

ПЛАН Охарактеризувати екологічну ситуацію міста Києва. 1.1. Географічне положення та природно-кліматична характеристика району розташування міста. 1.2. Кількісний та якісний склад населення. 1.3. Коротка характеристика галузей промисловості, інженерних служб та комунально-побутового господарства. 1.4. Джерела викидів в атмосферне повітря, забруднення вод і ґрунтів. 1.5. Джерела енергетичного забруднення. 1.6. Кількісна та якісна характеристика викидів в атмосферне повітря, скидів […]

Екологічна оцінка водопостачання міста Черкаси

Вступ 1. Аналітичний огляд літератури 1.1. Екологічні проблеми Дніпровських водосховищ 1.2. Еколого – епідеміологічне значення питної води 2. Основні санітарно-гігієнічні та екологічні показники води акваторії Дніпровської водозабірної станції за 2005 – 2009рр. 2.1. Етапи очистки та еколого- гігієнічна характеристика методів обробки річкової води на КП «Черкасиводоканал» 2.2. Загальна характеристика підприємства 2.3. Водогінна мережа та аналіз […]