Вступ
Розділ 1. Теоретичні основи бізнес-планування
1.1.Сутність і значення бізнес-плану підприємства
1.2 Методологія створення бізнес-плану
1.3 Структура бізнес – плану та порядок його розробки
Розділ 2. Обґрунтування бізнес-плану створення кондитерської
2.1. Характеристика підприємства та дослідження ринку
2.2 Розробка маркетингового плану
2.3. Обґрунтування виробничого та організаційного планів
Розділ 3. Розробка фінансового плану та оцінювання ризиків створення кондитерської
Висновки
Список використаних джерел
Додатки
Параметри роботи та координати виконавця: Алёна
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 52
Рік захисту: 2017
Ціна: 60 грн.
Контактна особа: Алена
Телефон: +380957914613
E-mail: s_alenka@meta.ua
Замовити готову роботу у автора