Курсові та дипломні купляють тут

Дослідження пшениці

ВСТУП РОЗДІЛ 1 ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ПШЕНИЦІ РОЗДІЛ 2 ОБ’ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 2.1 Об’єкти дослідження 2.2 Методи дослідження РОЗДІЛ 3 КОНТРОЛЬ ВІДПОВІДНОСТІ СТАНУ ПАКУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ТАРИ 3.1 Перевірка стану пакування 3.2 Аналіз маркування споживчої тари 3.3 Перевірка штрихового кодування РОЗДІЛ 4 ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ РОЗДІЛ 5 ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ 5.1 Визначення маси нетто […]

Разработка ТУ для предприятия по производству овощного напитка «Молодость» мощностью 10,8 муб/год

ВВЕДЕНИЕ 1 СЫРЬЕ И ВСПОМОГАТЕЛЬНЫЕ МАТЕРИАЛЫ 1.1. Основное сырье 1.2. Дополнительное сырье 2 КОНСЕРВНАЯ ТАРА 3 ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ СХЕМЫ И ИХ ОБОСНОВАНИЕ 4 ПРОДУКТОВЫЕ РАСЧЕТЫ 4.1. Исходные данные 4.2. Рецептура консервов, нормы расхода сырья и материалов 4.3. График поступления сырья 4.4. Режим работы линии 4.5. Расчет мощности линии 4.6. Продуктовый расчет 4.7. График выпуска готовой продукции […]

Приготування пісочного тіста та виробів з нього

Вступ 1. Охарактеризувати кондитерський цех, його місце знаходження, оснащення і режим роботи 2. Ознайомитись з економічними показниками цеху та проаналізувати їх 3. Характеристика сировини для приготування пісочного тіста та виробів із нього 4. Дотримання санітарних норм і правил 5. Техніка безпеки в цеху при роботі на обладнанні, що використовується 6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування […]

Приготування виробів із дріжджового листкового тіста

Вступ 1. Значення виробів із дріжджового листкового тіста в харчуванні 2. Характеристика сировини для приготування виробів із дріжджового листкового тіста 3. Охарактеризувати кондитерський цех та його оснащення 4. Дотримання санітарних норм та правил 5. Техніка безпеки в цеху при обладнанні, що використовують 6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування та оформлення виробів із дріжджового листкового тіста […]

Приготування заварного тіста та виробів з нього.

Вступ 1. Значення виробів із заварного тіста в харчуванні. 2. Характеристика сировини для приготування виробів із заварного тіста 3. Охарактеризувати кондитерський цех та його оснащення 4. Дотримання санітарних норм і правил 5. Техніка безпеки в цеху при роботі на обладнанні, що використовують 6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування та оформлення виробів із заварного тіста. 7. […]

Розробка технологічного процесу приготування хліба «Український новий» та тістечка «Бісквітне з масляним кремом»

ЗМІСТ I. ВСТУП II. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА Пекар III розряду 2.1. Технологічний процес приготування хліба «Український новий» Малюнок, рецептура вибору. Товарознавча характеристика сировини необхідної для приготування вибору. Приготування тіста на рідкій заквасці. Оброблення тіста, вистоювання тістових заготовок. Випікання виробів. Укладання, зберігання виробів. Вихід хлібобулочних виробів. Кондитер III розряду 2.2 Технологічний процес приготування тістечка «Бісквітне з масляним […]

Технологія приготування виробів з заварного тіста

Технологія приготування виробів з заварного тіста ЗМІСТ І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Товарознавча характеристика та підготовка сировини 2.2. Організація роботи та обладнання, яке використовується при приготуванні заварних тістечок 2.3. Технологія приготування заварних тіста та виробів з нього 2.4. Асортимент виробів ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА: 3.1. Охорона праці і техніка безпеки 3.2. Санітарні вимоги ВИСНОВОК СПИСОК […]

Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний

Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку суспільства ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв із борошна 2.2. Технологія приготування, вимоги до якості, порядок […]

Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок

Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку суспільства ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв із борошна 2.2. Технологія приготування, вимоги до якості, порядок оформлення […]

Технологічна схема виробництва пива

1.Історичні відомості…………………………………………………………… 2.Характеристика заводу і його основні техніко-економічні показники…… 2.1Основні, допоміжні і складські приміщення на території підприємства.. 3. Асортимент та характеристика готової продукції………………………… 4. Оцінка якості сировини та допоміжних матеріалів……………………….. 4.1 Вимоги до сировини та матеріалів………………………………………… 4.2 Сировина та допоміжні матеріали………………………………………… 4.3 Характеристика основних і допоміжних матеріалів…………………….. 5. Технохімічний і мікробіологічний контроль……………………………… 6. Дріжджі……………………………………………………………………….. 7. […]

Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений

Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений ЗМІСТ І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні холодних рибних страв 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових холодних рибних страв, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, […]

Приготування холодних страв з риби — асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром

Приготування холодних страв з риби — асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні холодних рибних страв 2.2. Технологія приготування, вимоги до якості готових холодних […]