Курсові та дипломні купляють тут

Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових

І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з бобових 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості страв з бобових, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види […]

Субпродукти, їх харчова цінність та використання

Субпродукти, їх харчова цінність та використання   Субпродукти — це внутрішні органи (за винятком кишок) і частини туші. Вони не входять до складу м’яса. В хімічному складі їх є вода, білки, жири, вуглеводи, мінеральні речовини, а також ферменти, вітаміни і гормони. За загальною кількістю білкових речовин більшість субпродуктів майже не відрізняється від м’яса, а вуха, […]