Дослідження пшениці - Кулінарія, продукти харчування - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
Курсові та дипломні купляють тут

Дослідження пшениці

ВСТУП
РОЗДІЛ 1 ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ПШЕНИЦІ
РОЗДІЛ 2 ОБ’ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
2.1 Об’єкти дослідження
2.2 Методи дослідження
РОЗДІЛ 3 КОНТРОЛЬ ВІДПОВІДНОСТІ СТАНУ ПАКУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ТАРИ
3.1 Перевірка стану пакування
3.2 Аналіз маркування споживчої тари
3.3 Перевірка штрихового кодування
РОЗДІЛ 4 ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ
РОЗДІЛ 5 ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ
5.1 Визначення маси нетто
5.2 Визначення масової частки вологи
5.3 Визначення загальної кислотності
ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
ДОДАТКИ

Параметри роботи та координати виконавця: mars1814

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 34

Рік захисту: 2017

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Олександр

Телефон: (066)449-98-96

E-mail: mars1814@ukr.net



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.