Курсові та дипломні купляють тут

Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений

Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений
ЗМІСТ

І. ВСТУП
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні холодних рибних страв
2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових холодних рибних страв, порядок їх приготування та відпуску
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування холодних рибних страв
2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення холодного цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні холодних рибних страв та закусок, один-два види теплового обладнання
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні холодних рибних страв
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок: 32

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: +380677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.