Курсові та дипломні купляють тут

Приготування пісочного тіста та виробів з нього

Вступ
1. Охарактеризувати кондитерський цех, його місце знаходження,
оснащення і режим роботи
2. Ознайомитись з економічними показниками цеху та проаналізувати їх
3. Характеристика сировини для приготування пісочного тіста та
виробів із нього
4. Дотримання санітарних норм і правил
5. Техніка безпеки в цеху при роботі на обладнанні, що використовується
6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування пісочного тіста та виробів з нього
7. Особливості в художньому та естетичному оформленні, загальні
вимоги до пісочних виробів
8. Умови і терміни зберігання пісочних виробів.
9. Фірмові вироби із пісочного тіста
Висновки
Використана література
Додатки

Параметри роботи та координати виконавця: mars1814

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 45

Рік захисту: 2015

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Олександр

Телефон: (066)449-98-96

E-mail: mars1814@ukr.net



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.