Курсові та дипломні купляють тут

Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси

Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси

ЗМІСТ
І. ВСТУП
1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки
1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні салатів-коктейлів
2.2. Технологія приготування, вимоги до якості готових холодних салатів-коктейлів, порядок їх оформлення та відпуску
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування салатів-коктейлів
2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні салатів-коктейлів, один, два види теплового обладнання
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні салатів-коктейлів
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
3.1. Ваші пропозиції щодо економного використання енергоносіїв, води, миючих засобів на підприємстві
3.2. Пропозиції щодо використання салатів-коктейлів
3.3. Знайдіть цікаве про групу салатів-коктейлів
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок: 32

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: +380677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.