Курсові та дипломні купляють тут

Приготування виробів із дріжджового листкового тіста

Вступ
1. Значення виробів із дріжджового листкового тіста в харчуванні
2. Характеристика сировини для приготування виробів із дріжджового листкового тіста
3. Охарактеризувати кондитерський цех та його оснащення
4. Дотримання санітарних норм та правил
5. Техніка безпеки в цеху при обладнанні, що використовують
6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування та оформлення виробів із дріжджового листкового тіста
7. Естетичні вимоги до оформлення виробів із дріжджового
листкового тіста
8. Вимоги до якості, умови та терміни зберігання виробів
із дріжджового листкового тіста
9. Фірмові вироби із дріжджового листкового тіста
Висновки
Використана література
Додатки

Параметри роботи та координати виконавця: mars1814

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 43

Рік захисту: 2015

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Олександр

Телефон: (066)449-98-96

E-mail: mars1814@ukr.net



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.