Курсові та дипломні купляють тут

Приготування заварного тіста та виробів з нього.

Вступ
1. Значення виробів із заварного тіста в харчуванні.
2. Характеристика сировини для приготування виробів із заварного тіста
3. Охарактеризувати кондитерський цех та його оснащення
4. Дотримання санітарних норм і правил
5. Техніка безпеки в цеху при роботі на обладнанні, що використовують
6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування та оформлення виробів із заварного тіста.
7. Естетичні вимоги до оформлення виробів із заварного тіста.
8. Вимоги до якості виробів із заварного тіста, умови зберігання і терміни виробів із заварного тіста.
9. Фірмові вироби із заварного тіста
Висновки
Використана література
Додатки

Параметри роботи та координати виконавця: mars1814

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 46

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Олександр

Телефон: (066)449-98-96

E-mail: mars1814@ukr.net



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.