Курсові та дипломні купляють тут

Розробка технологічного процесу приготування хліба «Український новий» та тістечка «Бісквітне з масляним кремом»

ЗМІСТ
I. ВСТУП
II. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА
Пекар III розряду
2.1. Технологічний процес приготування хліба «Український новий»
Малюнок, рецептура вибору.
Товарознавча характеристика сировини необхідної для приготування вибору.
Приготування тіста на рідкій заквасці.
Оброблення тіста, вистоювання тістових заготовок.
Випікання виробів.
Укладання, зберігання виробів.
Вихід хлібобулочних виробів.
Кондитер III розряду
2.2 Технологічний процес приготування тістечка «Бісквітне з масляним кремом»
Малюнок, рецептура виробу.
Товарознавча характеристика сировини необхідної для приготування виробу.
Рецептура, приготування основного напівфабрикату.
Рецептура, приготування напівфабрикатів для оздоблення.
Оздоблення виробу.
Вимоги до якості виробу, упаковка, зберігання.
2.3. Характеристика обладнання, пристосування інструментів для приготування бісквіту.
2.4. Організація робочого місця пекаря.
Санітарні правила та вимоги при виготовленні торту.
III. ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ОБСЛУГОВУВАННІ ТІСТОПОДІЛЬНОЇ МАШИНИ
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок: 42

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: +380677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.