Курсові та дипломні купляють тут

Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок

Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок

ЗМІСТ
І. ВСТУП
1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки
1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку суспільства
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв із борошна
2.2. Технологія приготування, вимоги до якості, порядок оформлення та відпуску виробів з білкового тіста
2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування виробів з білкового тіста
2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)
2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні виробів з білкового тіста, один, два види теплового обладнання
2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні даної групи виробів
2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
3.1. Ваші пропозиції щодо економного використання електроносіїв, води, миючих засобів на підприємстві
3.2. Мої пропозиції щодо використання страв із борошна
3.3. Знайдіть цікаве про групу страв із борошна (на замітку кухаря)
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок: 35

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: +380677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.