Курсові та дипломні купляють тут

Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць

І. ВСТУП

1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки

1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі

ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА

2.1. Описати характеристику значення у харчуванні смажених страв з яєць

2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових смажених страв з яєць порядок їх оформлення та відпуску

2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування смажених страв з яєць

2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)

2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні смажених страв з яєць, один-два види теплового обладнання

2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні смажених страв з яєць

2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця

ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА

3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення

3.2. Мої пропозиції щодо використання смажених страв з яєць

3.3. Знайдіть цікаве про групу смажених страв з яєць (на замітку кухаря)

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок:

Рік захисту: 2010

Ціна: 80.00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.