Курсові та дипломні купляють тут

Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів

І. ВСТУП

1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки

1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі

ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА

2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв, гарнірів з варених овочів

2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості готових страв, гарнірів з варених овочів, порядок їх приготування та відпуску

2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв, гарнірів з варених овочів

2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць)

2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв, один-два види теплового обладнання

2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв, гарнірів з варених овочів

2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця

ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА

3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії в підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення.

3.2. Пропозиції щодо використання страв, гарнірів з варених овочів

3.3. 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв, гарнірів з варених овочів
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок:

Рік захисту: 2010

Ціна: 80,00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.