Курсові та дипломні купляють тут

Технологія приготування виробів з заварного тіста

Технологія приготування виробів з заварного тіста

ЗМІСТ
І. ВСТУП
ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА
2.1. Товарознавча характеристика та підготовка сировини
2.2. Організація роботи та обладнання, яке використовується при приготуванні заварних тістечок
2.3. Технологія приготування заварних тіста та виробів з нього
2.4. Асортимент виробів
ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА:
3.1. Охорона праці і техніка безпеки
3.2. Санітарні вимоги
ВИСНОВОК
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Дипломна

Кількість сторінок: 33

Рік захисту: 2014

Ціна: 120 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: +380677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.