ПЛАН
1) а)Хімічний склад живих організмів, їх
характеристика, значення води
б)Характеристика окремих груп оксидоредуктаз: пероксидаз, оксигеназ, цитохромів.
в)Хімізм та енергетика
гетероферменативного молочнокислого бродіння, його значення
2) а)Будова і властивості моносахаридів природного походження, механізм
утворення меланоїдинів, їх роль у різних галузях АПК
б)Гідролази, загальна характеристика
основних підкласів
в)Хімізм та енергетика спиртового бродіння, його значення в харчовій
промисловості
3) а)Будова і властивості жирів, характеристика жирних кислот, що входять
до складу жирів, фізико-хімічні константи жирів
б)Загальне уявлення про механізм
ферментів, активний центр ферменту
в)Анаеробний розклад вуглеводів, гліколіз, глікогеноліз, енергетика
анаеробного розкладу глюкози
Параметри роботи та координати виконавця: ufi
Тип: Контрольна
Кількість сторінок: 16
Рік захисту: 2010
Ціна: 40 грн.
Контактна особа: Степан
Телефон: 095 3241221
E-mail: refik@ukr.net
Замовити готову роботу у автора