Курсові та дипломні купляють тут

Краєзнавчий маршрут "Святині Чернігівщини та Сумщини"

ЗМІСТ ВСТУП 3 Розділ 1. Теоретичні основи підготовки туристичного маршруту 6 1.1. Розробка ідеї туру 6 1.2. Головні аспекти процесу пошуку та відбору партнерів та підприємств-постачальників послуг 12 1.3. Формування основного та додаткового комплектів послуг 13 Розділ 2. Екскурсійні матеріали маршруту «Святині Чернігівщини та Сумщини” 15 2.1. Форма туру та схема маршруту 15 2.2. Історична […]

Науковий та інформаційний супровід технологій туризму на Україні

Зміст Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні основи туристичної діяльності в Україні 5 1.1. Сутність туризму та його значення для національної економіки 5 1.2. Законодавче та правове забезпечення туристичної діяльності в Україні 8 Розділ 2. Науковий та інформаційний супровід туристичної діяльності в Україні 14 2.1. Науково-дослідна діяльність – необхідна умова для ефективного розвитку туристичного потенціалу країни […]

Розвиток і розміщення ділового туризму в країнах Європи

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Загальна характеристика ділового туризму 5 1.1. Поняття ділового туризму 5 1.2. Історія розвитку ділового туризму 9 Розділ 2. Огляд ділового туризму в Європі 16 2.1. Географія ділового туризму в Європі 16 2.2. Сучасні тенденції ділового туризму в Європі 18 Розділ 3. Перспективи розвитку ділового туризму 26 Висновки 32 Список використаної […]

Розрахунок плановых техніко-економічних показників діяльності перукарні; площа залу- (35), виручка на одне крісло за зміну- (500)

ЗМІСТ Вступ……………………………………………………………………………….3 1. Розрахунок обсягу виробництва та реалізації послуг (річний розмір виручки)…………………………………………………………………………………5 2. Розрахунок плану з праці……………………………………………………..10 3. Розрахунок собівартості, прибутку та рентабельності……………………..15 4. Основні економічні показники діяльності перукарні……………………..23 Висновок………………………………………………………………………….24 Список використаної літератури………………………………………………..25

Організація обслуговування святкових заходів в досліджуваному закладі ресторанного господарства

Тема: «Організація обслуговування святкових заходів в досліджуваному закладі ресторанного господарства» 1. Зміст розрахунково-пояснювальної записки (перелік питань, які підлягають розгляду): Вступ І. Теоретичне обґрунтування проблеми дослідження. 1.1. Особливості формування попиту на розважально-тематичні послуги в ЗРГ. 1.2. Сутність організації обслуговування святкових заходів. 1.3. Вимоги до організації обслуговування святкових заходів. ІІ. Дослідження організації обслуговування святкових заходів в досліджуваному […]

Пам'ятки Прикарпаття

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Характеристика рівня рекреаційних послуг в Україні 5 1.1. Зміст основних понять досліджуваної теми 5 1.2. Загальні рекреаційні потреби населення 7 1.3. Основні етапи формування сучасних рекреаційних потреб суспільства 10 1.4. Функції та склад рекреації, з урахуванням сучасних потреб суспільства 11 1.5. Аналіз рекреаційних послуг України 14 Розділ 2. Сучасний менеджмент […]

Туроперейтинг морського круїзу (по Середземномор’ю)

ЗМІСТ Вступ……………………………………………………………………………….3 РОЗДІЛ І. МАРКЕТИНГОВІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ ТУРУ……………….…5 1.1. Оцінка попиту на даний вид подорожей і портрет потенційного клієнта..5 1.2. Оцінка пропозиції……………………………………………………………..8 1.3. Набір вимог до процесів обслуговування туристів під час подорожі………………………………………………………………………….10 РОЗДІЛ ІІ. ПРОЕКТ ТУРУ………………………………………………………14 2.1. Інформаційне забезпечення програми туру…………………………….…14 2.1.1. Умови в’їзду та можливі варіанти доставки туристів в країну……………………………………………………..………………………16 2.1.2. Оцінка території……………………………………………….………….17 2.2. […]

Організація надання додаткових послуг в готелі(на прикладі ДП "Готель Україна")

ЗМІСТ Вступ 3 Розділ 1. Теоретичні аспекти організації додаткових послуг у готелях для відпочинку 5 1.1. Сутність та характеристика додаткових послуг у готелях для відпочинку 5 1.2. Особливості додаткових послуг у готелях для відпочинку 9 1.3. Фактори, що впливають на забезпечення якості послуг 15 Розділ 2. Ефективність організації додаткових послуг у готелі «Україна», м. Київ […]

Звіт з практики. Ресторан "Тетерів". Київська обл

ЗМІСТ 1. Загальне ознайомлення з підприємством 4 1.1. Місце розташування підприємства 4 1.2. Умови розташування (підприємства), (реєстраційні ресурси) 4 1.3. Історія створення підприємства 4 1.4. Тип підприємство, потужність 4 1.5. Структура приміщень торгової групи 4 1.6. Структура виробництва (технологічні цехи, техногнологічні лінії, технологічні ділянки) 4 1.7. Контингент гостей 4 1.8. Аналіз потреб в послугах (соціологічні […]

Звіт з практики. Ресторан "Тетерів". Київська обл

ЗМІСТ 1. Загальне ознайомлення з підприємством 4 1.1. Місце розташування підприємства 4 1.2. Умови розташування (підприємства), (реєстраційні ресурси) 4 1.3. Історія створення підприємства 4 1.4. Тип підприємство, потужність 4 1.5. Структура приміщень торгової групи 4 1.6. Структура виробництва (технологічні цехи, техногнологічні лінії, технологічні ділянки) 4 1.7. Контингент гостей 4 1.8. Аналіз потреб в послугах (соціологічні […]

Международное страхование в туризме

ОГЛАВЛЕНИЕ Введение 3 1. Виды и сущность международного страхования в туризме 4 2. Особенности страхования 8 Выводы 11 Список использованной литературы 12

Технологии развития туристического бизнесса в Крыму

Технологии развития туристического бизнеса в Крыму Вступление 3 1.Анализ технологий развития туристического бизнеса в Крыму 4 2.Факторы, определяющие технологии развития туристического бизнеса в Крыму 10 3.Основные направления развития курортно-рекреационного и туристического комплекса Крымского региона 16 4.Совершенствование развития международного туризма в Крыму 18 Выводы 22 Список литературы 24