І Вступ
1. Обслуговування проживаючих в готелі
ІІ Основна частина
1. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства
1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях
1.3. Організація роботи барів
1.4. Буфет
2. ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ПЛАНУВАННЯ ТОВАРООБІГУ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ “ДНІПРО”
3.1. Характеристика ресторану в готелі «Дніпро»
3.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані
3.3. Пропозиції, щодо удосконалення ресторанної справи у готелі «Дніпро»
ІІІ ВИСНОВКИ
IV СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Параметри роботи та координати виконавця: olga
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 49
Рік захисту: 2009
Ціна: 70,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 0677043674
E-mail: 563017@mail.ru
Замовити готову роботу у автора