Курсові та дипломні купляють тут

ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ

1.1. Організація харчування іноземних туристів

1.2. Обслуговування по типу «шведського столу»

1.3. Розрахунок по кредитним карткам

РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ „ДНІПРО” ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ДНІПРО”

3.1. Характеристика діяльності готелю „Дніпро”

2.2. Порядок складення меню для харчування туристів

2.3. Характерні відмінності в приготуванні страв національних кухонь

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 34

Рік захисту: 2009

Ціна: 70,00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.