ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ ХАРЧУВАННЯМ
1.1. Організація харчування іноземних туристів
1.2. Обслуговування по типу «шведського столу»
1.3. Розрахунок по кредитним карткам
РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ „ДНІПРО” ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „ДНІПРО”
3.1. Характеристика діяльності готелю „Дніпро”
2.2. Порядок складення меню для харчування туристів
2.3. Характерні відмінності в приготуванні страв національних кухонь
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Параметри роботи та координати виконавця: olga
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 34
Рік захисту: 2009
Ціна: 70,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 0677043674
E-mail: 563017@mail.ru
Замовити готову роботу у автора