Курсові та дипломні купляють тут

Технологія обслуговування банкетів

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ВИДИ Й ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

1.1. Історія виникнення банкетів

1.2. Види банкетів

РОЗДІЛ 2. ПІДГОТОВКА Й ОРГАНІЗАЦІЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

2.1. Планування банкетних заходів

2.2. Правила прийому замовлення

2.3. Правила сервірування столів

РОЗДІЛ 3. РОБОТА ОФІЦІАНТІВ У ХОДІ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

3.1. Правила поведінки офіціантів при обслуговуванні банкетів

3.2. Банкет з повним обслуговуванням офіціантами

3.3. Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами

3.4. Банкет-фуршет

3.5. Банкет-коктейль

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Додаток 1

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 38

Рік захисту: 2009

Ціна: 70,00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.