ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ВИДИ Й ФОРМИ ПРОВЕДЕННЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ
1.1. Історія виникнення банкетів
1.2. Види банкетів
РОЗДІЛ 2. ПІДГОТОВКА Й ОРГАНІЗАЦІЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ
2.1. Планування банкетних заходів
2.2. Правила прийому замовлення
2.3. Правила сервірування столів
РОЗДІЛ 3. РОБОТА ОФІЦІАНТІВ У ХОДІ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ
3.1. Правила поведінки офіціантів при обслуговуванні банкетів
3.2. Банкет з повним обслуговуванням офіціантами
3.3. Банкет із частковим обслуговуванням офіціантами
3.4. Банкет-фуршет
3.5. Банкет-коктейль
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Додаток 1
Параметри роботи та координати виконавця: olga
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 38
Рік захисту: 2009
Ціна: 70,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 0677043674
E-mail: 563017@mail.ru
Замовити готову роботу у автора