Курсові та дипломні купляють тут

Технологія обслуговування банкетів-3

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ВИДИ БАНКЕТІВ

1.1. Поняття банкету та правила його організації

1.2. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами

1.3. Банкет за столом із частковим обслуговуванням офіціантами

1.4. Банкет-фуршет

1.5. Банкет-чай

РОЗДІЛ 2. ПОРЯДОК І ПРАВИЛА ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ

2.1. Складання та оформлення меню

2.2. Обов’язки метрдотеля

2.3. Обов’язки офіціантів по обслуговуванню банкетів

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 36

Рік захисту: 2009

Ціна: 70,00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.