ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ВИДИ БАНКЕТІВ
1.1. Поняття банкету та правила його організації
1.2. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами
1.3. Банкет за столом із частковим обслуговуванням офіціантами
1.4. Банкет-фуршет
1.5. Банкет-чай
РОЗДІЛ 2. ПОРЯДОК І ПРАВИЛА ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ
2.1. Складання та оформлення меню
2.2. Обов’язки метрдотеля
2.3. Обов’язки офіціантів по обслуговуванню банкетів
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Параметри роботи та координати виконавця: olga
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 36
Рік захисту: 2009
Ціна: 70,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 0677043674
E-mail: 563017@mail.ru
Замовити готову роботу у автора