Курсові та дипломні купляють тут

Технологія обслуговування банкетів-4

ВСТУП

РОЗДІЛ 1. ВИДИ БАНКЕТІВ. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

1.1. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами

1.2. Банкет за столом із частковим обслуговуванням

1.3. Банкет-прийом “шведський стіл”

1.4. Банкет-фуршет

РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ В РЕСТОРАНІ ГОТЕЛЮ “АПЕЛЬСИН”
2.1. Характеристика ресторану готелю «Апельсин»
2.2. Підготовка й організація банкетних заходів в ресторані готелю «Апельсин»

2.3. Процес обслуговування банкетів в ресторані готелю «Апельсин»

2.4. Порядок складання та оформлення меню
ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ

Параметри роботи та координати виконавця: olga

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 33

Рік захисту: 2009

Ціна: 70,00 грн.

Контактна особа: Ольга

Телефон: 0677043674

E-mail: 563017@mail.ru



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.