ВСТУП
РОЗДІЛ 1. ВИДИ БАНКЕТІВ. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ БАНКЕТНИХ ЗАХОДІВ
1.1. Банкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами
1.2. Банкет за столом із частковим обслуговуванням
1.3. Банкет-прийом “шведський стіл”
1.4. Банкет-фуршет
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ БАНКЕТІВ В РЕСТОРАНІ ГОТЕЛЮ “АПЕЛЬСИН”
2.1. Характеристика ресторану готелю «Апельсин»
2.2. Підготовка й організація банкетних заходів в ресторані готелю «Апельсин»
2.3. Процес обслуговування банкетів в ресторані готелю «Апельсин»
2.4. Порядок складання та оформлення меню
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
ДОДАТКИ
Параметри роботи та координати виконавця: olga
Тип: Курсова
Кількість сторінок: 33
Рік захисту: 2009
Ціна: 70,00 грн.
Контактна особа: Ольга
Телефон: 0677043674
E-mail: 563017@mail.ru
Замовити готову роботу у автора