Звіт з практики - Спорт і туризм, готельна справа - Предмети - Готові роботи - Заказать курсовую работу
Курсові та дипломні купляють тут

Звіт з практики

Розділ 1. Ознайомлення з підприємством та видами послуг, що надаються
1.1. Тип підприємства, режим роботи, метод господарювання
1.2. Приміщення для обслуговування відвідувачів, їх оснащення
необхідним устаткуванням та естетичне оформлення, вимоги до температурного режиму, вентиляції, санітарного стану
1.3. Підбір і розміщення меблів в залі, їх характеристика та естетичне оформлення
1.4. Види рекламних засобів, що використовуються даним підприємством
Розділ 2. Охорона праці та протипожежний захист на підприємстві
2.1. Види інструктажів з охорони праці
2.2. Особливості протипожежного захисту на різних підприємствах
Розділ 3. Обслуговування відвідувачів в підприємствах ресторанного господарства
3.1. Підготовка до обслуговування відвідувачів
3.1.1. Столовий посуд і прибори, їх види
3.1.2. Зробити висновок щодо оснащення підприємства ресторанного господарства столовим посудом, приборами і столовою білизною
3.1.3. Підготовка торгівельних приміщень до обслуговування: прибирання приміщень, способи розташування меблів
3.1.4. Сервірування столів посудом, приборами, склом до сніданку, обіду, вечері, свят, презентацій та ін
3.1.5. Підготовка персоналу до обслуговування, провести інструктаж
3.2. Організація обслуговування в загальнодоступних підприємствах ресторанного господарства (їдальні, кафе, бістро)
3.2.1. Обслуговування споживачів в денно-вечірні години
3.2.2. Обслуговування свят, презентацій
3.2.3. Обслуговування виставок – продажу, дегустацій
3.3. Організація обслуговування відвідувачів у ресторанах
3.3.1. Зустріч та розсаджування гостей
3.3.2. Приймання замовлень та порядок їх оформлення
3.3.3. Рекомендація напоїв
3.3.4. Загальні правила подавання страв
3.3.5. Способи подавання різних страв
3.3.6. Подавання рахунку та проводи гостей
Розділ 4. Розрахунки із споживачами
4.1. Правила підготовки та роботи на реєстраторах
розрахункових операцій
4.2. Порядок оформлення розрахункової документації
4.3. Оформлення меню-замовлення, підтвердження виконання замовлення
Розділ 5. Особливості обслуговування, прийоми і банкети
5.1. Ознайомитися з прийомами обслуговування
5.2. Обслуговування прийомів по типу фуршет
5.3. Обслуговування банкет – коктейль, банкет-чай

Параметри роботи та координати виконавця: mars1814

Тип: Курсова

Кількість сторінок: 45

Рік захисту: 2016

Ціна: 150 грн.

Контактна особа: Олександр

Телефон: (066)449-98-96

E-mail: mars1814@ukr.net



Замовити готову роботу у автора


Заполните необходимые поля.